.
Volkswagen
.
Onze aanbiedingenEen testrit doenConfiguratorDealer
Mei 2017
.
Geachte heer/mevrouw,

Met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren sinds 1974 is de Golf uitgegroeid tot een waar icoon. Al bestaat er natuurlijk niet één Golf, maar wel een volledige familie van Golf-modellen. Dit jaar werden ze allemaal volledig vernieuwd, reden genoeg dus om ze opnieuw te ontdekken! In deze nieuwsbrief nemen we niet alleen de ruime Golf Variant onder de loep, maar laten we u ook kennismaken met de elektrische pioniersrol die de Golf in het verleden heeft gespeeld. Ook vandaag neemt Volkswagen die rol trouwens vastberaden op zich met zijn nieuwe e-Golf. Kijk snel verder en ontdek ze allemaal!

Het Volkswagen team
-
Golf Variant
Ruimte voor al uw dromen
Met zijn zeeën van ruimte, zijn flexibele moduleerbaarheid en zijn talloze technologieën en personaliseringsmogelijkheden is de nieuwe Golf Variant misschien wel de meest veelzijdige Golf van allemaal. Hebt u zijn troeven al leren kennen?
-Ontdek de nieuwe Golf Variant-
-
Golf CitySTROMer
40 jaar elektrische ervaring
Wist u dat de eerste volledig elektrische Golf al in de jaren ’70 over de wegen zoefde, als antwoord op de toenmalige oliecrisis? Het experiment was de perfecte voorbereiding op de huidige elektrische revolutie, met de eGolf voorop en de I.D. concept cars als veelbelovende toekomst.
-Kijk in de toekomst-
-
Nieuwe e-Golf
300 km zonder uitstoot
Alle comfort en stijl van de gewone Golf, maar dan volledig elektrisch: de Volkswagen e-Golf is een nieuwe stap in Volkswagens engagement voor duurzame mobiliteit. Met 300 km autonomie en een laadtijd van minder dan 6 uur, is hij ideaal voor uw dagelijkse ritten.
-Maak kennis met de e-Golf-
-
Behind The Wheel – Aflevering 4
Fotografe Evy werd verliefd op Pablo de Kever in Mexico. Sindsdien deelt ze deze passie met haar leerlingen. Ontdek haar verhaal in de vierde aflevering van #BehindTheWheel!
Bekijk de video
-
Kleine gebaren met grote gevolgen
Dankzij de gebarenbediening op het navigatiesysteem Discover Pro bladert u intuïtief door de verschillende menu’s met veegbewegingen zonder het scherm te raken.
Ontdek Gesture Control
-
Gezocht: oldtimers
Hebt u een Volkswagen van vóór 1 juli 1997 en droomt u van een rit op het circuit van Spa-Francorchamps? Schrijf u dan snel in voor de VW Oldtimer Parade op 8 juli tijdens de 25h VW Fun Cup!
Neem deel!
Wil je de sensatie van Volkswagen voelen? - Een testrit aanvragen
Het Volkswagen Gamma - Kies uw Volkswagen
De veelzijdige Golf Variant
-Ontdek de Golf Variant-
.
up
polo
golf
golf sportvan
golf gti
golf gtd
golf gte
golf var
beetle
beetle cab
jetta
touran
tiguan
passat
passat var
passatall
arteon
sharan
touareg
caddy
caravelle
multivan
amarok
california
transporter
crafter
.
.
.
.
.
.
...
diet_logo
Milieu informatie (KB 19/03/2004) : www.volkswagen.be

Verbruik / CO2 emissie • 1,5 - 9,6 L /100 KM • 0 - 219 G CO2 /KM
.
.
**Adverteerder: Volkswagen D’Ieteren Finance nv, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, IBAN rekeningen : BE 97 4829 0680 3149 of BE 13 2100 0004 7239.
.